Det var min armhåla.....Hårig o stolt...

Aftonbladet skriver om Lina 32s håriga armhåla. Jág vet att jag kommenterade detta tidigare att jag tyckte att det är synd att alla trycker ner henne.. o att vill man verkligen bli känd på det sättet. Nu har hon blivit känd för en frihetskamp för att få odla hår...Som hon själv säger.. jag har aldrig rakat mig.. Det är faktist 2012.
Jo... det är 2012 men var var hon 1998 då var vi inte lika fritänkta... Då hade vi aldrig tänkt tanken hårbefrielse kamper mm. Men jag säger you go girl.... Klart du själv väljer om du rakar dig under armarna o benen... Det är helt upp till dig och man ska alltid välja att göra som man själv vill.
Men är sammhället redo för hårbefrielsen... Är vi redo för att genom nylånstrumporna se håren krulla sig... När får vi se exempelvis några av Sveriges mäktigaste kvinnor Malin Frenning, Affärsområdeschef på TeliaSonera med hår under armarna.. eller Susanna Campbell, som är tillträdande koncerchef på Ratos med håriga ben under kjolen. Ja jag tror inte rikgit att det kommer att ske men alla kommer ju inte att behöva delta i den håriga kampen.
Hur uppstår egentligen denna kamp.. är det pga lathet.. eller för att man tycker att det är snyggt... eller är det för att man ........ ja varför vill man detta....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0